• head_banner_01

Om selvoppvarmende knebeskyttere

Om selvoppvarmende knebeskyttere

9366670683_2046604957

Den selvoppvarmende kneputen er et høyteknologisk produkt laget med turmalinmateriale som kjernen og kombinert med nanobiologiske funksjonelle materialer. Selvoppvarmende kneputer har de doble effektene av pyroelektrisk og piezoelektrisitet, og danner resonansresonans med det magnetiske feltet til menneskekroppen. Og gjennom kroppens egen energi kan kontinuerlig frigjøre varmeenergi, negative ioner, og langt infrarødt produsere dype termiske effekter.

Selvoppvarmende knebeskyttere bruker naturlig mineralturmalin som kjerne og danner et integrert produkt med nano-biologiske funksjonelle materialer. Ved temperatur- og trykkendringer kan den kontinuerlig frigjøre langt infrarøde og negative ioner. Og det bringer den termoelektriske stimuleringseffekten av mikrostrøm til menneskekroppen. Det kan effektivt forbedre blodsirkulasjonen, lindre muskeltretthet, aktivere celler for å fremme stoffskiftet, mudre meridianene, drive ut vind og fuktighet, lindre smerte og kulde og forbedre kroppens sykdomsmotstand. Produktet er trygt, enkelt å bruke og har en langvarig effekt.

11361891024_653802226

Anvendelsesområde
Det kan effektivt forbedre blodsirkulasjonen, lindre muskeltretthet, aktivere celler, fremme metabolisme, mudre meridianene, drive ut vind og fuktighet, lindre smerte og kulde, og forbedre kroppens sykdomsmotstand. Aktivering av det endokrine kan også lindre lokal tretthet og smerte, redusere slitasje og beskytte leddene mot skade under trening.

Effektbeskrivelse

1. Aktiverer aktiviteten til biologiske makromolekyler, og utøver derved funksjonen til biologiske makromolekyler for å regulere kroppens metabolske og immune aktiviteter, noe som bidrar til gjenoppretting og balanse av kroppsfunksjoner, og oppnår formålet med sykdomsforebygging og behandling.
2. Fremme blodsirkulasjonen og forbedre mikrosirkulasjonen.
3. Forbedre stoffskiftet.

4. Forbedre immunfunksjonen.
5. Det har anti-inflammatoriske og hevende effekter.
6. Har smertestillende effekt.
7. Negative ioner kommer inn i menneskekroppen fra overflaten av huden gjennom respirasjon, juster pH i blodet for å gjøre det svakt alkalisk. Alkaliske ioner har effekten av overflateaktive stoffer for å danne kolloider og spre kolesterol i blodårene, redusere blodflokkulering og senke blodtrykket.
8. Negative ioner har effekten av å stabilisere autonome nerver, kontrollere sympatiske nerver og forbedre søvn.
9. Øk svette, øk hjernebølge en bølge, og reduser tretthet.
10. Negative ioner har frisk luft, fjerner formaldehyd, benzen, ammoniakk og andre skadelige gasser, og eliminerer lukt.

4656036533_2046604957

Bruksanvisning

Bruk produktet tett på kroppens knær. Omtrent 15 minutter vil knærne generere varme og akupunkturfølelse, og energien vil nå de dype delene av kroppen. Bruk den i 3 timer hver gang og kan brukes flere ganger om dagen. (Hvis brukeren ønsker å tre i kraft raskt, kan han spraye litt rent vann på funksjonsplassen)

Forholdsregler

1. Automatisk oppvarming er ikke bare den største fordelen med selvoppvarmende knebeskyttere, men også den største ulempen. Spesielt i varmt vær er ikke selvoppvarmende knebeskyttere egnet. Når oppvarming ikke er nødvendig, varmes den fortsatt blindt opp, noe som vil forårsake svette og silt, noe som er dårlig for leddene.
2. Høy feber, blødningstendens, temperatursensoriske forstyrrelser og hudbrudd på bærestedet er forbudt.
3. Akutt bløtvevsskade, bruk den etter 24 timer.
4. Personer med pacemaker i kroppen bør ikke bruke den. Personer med allergi bør bruke det under veiledning av en lege.
5. Hvis lokal rødhet eller svie er normalt, vil fenomenet forsvinne naturlig etter at produktet er fjernet.
6. Det er strengt forbudt å bløtlegge i vann og tørke forsiktig med rent vann. Ikke bruk vaskemiddel eller blekemiddel til å vaske.
7. Ikke egnet for gravide og barn.

 


Innleggstid: Jul-05-2021