• head_banner_01

Introduksjon av cervikal krage

Introduksjon av cervikal krage

Livmorhalskragen er et hjelpebehandlingsapparat for livmorhalsspondylose, som kan bremse og beskytte nakkevirvlene, redusere nerveslitasje, redusere den traumatiske reaksjonen i mellomvirvelleddene og er gunstig for regresjon av vevsødem og konsolidere den kurative effekten og forhindre tilbakefall. Nakkekragen kan påføres ulike typer cervical spondylose, og er mer egnet for pasienter med akutt eksacerbasjon, spesielt for cervical disc herniation, sympatisk type og vertebral arterie type cervical spondylose.

Livmorhalskragen kalles ofte nakkekragen er et hjelpebehandlingsapparat for cervical spondylose. Det er en slags ekstern ekstern fikseringsskinne, som hovedsakelig brukes til fiksering av cervikal ryggradsbrudd og dislokasjonsreduksjon. Det er tre typer.

Krage i skumhals

Den er laget av svamp, brukt til forebygging og hjelpebehandling av cervical vertebra syndrome.

ny1.1

Oppblåsbar cervikal krage

Bruk den i nakken før du blåser opp. Mengden av inflasjon kan bestemmes i henhold til hver persons nakkestørrelse, bruk og tilstand.

ny1.2

Nødhalskrage

Den har fire gir for å justere høyden, stor luftrørsåpning er praktisk for halspulsåreovervåking, åpent hullsdesign på baksiden er pustende.

ny1.3

Tilpasset sykdom

Livmorhalsbrudd og dislokasjon
Etter cervical traction-behandling, før og etter cervical kirurgi
Cervikal skiveprolaps
Cervikal spondylose

Vi har vært i denne bransjen i mer enn femten år, vi produserte mange typer ortopediske og sportsstøtter. Vi eksporterte til mange land rundt om i verden. Vi fokuserer på produktkvalitet, leveringshastighet og tilbakemeldinger fra kunder. Håper å samarbeide med deg i nær fremtid.


Innleggstid: 21. april 2021